Mät upp färskost, riven pepparrot, salt och vitpeppar. Blanda till en jämn smet. Smaka av och justera om det behövs genom att ta mer av en eller flera av ingredienserna
Lägg laxskivorna omlott på en bit plastfilm. Blanda samman philadelphiaosten och pepparroten. Lägg blandningen i mitten på laxen rulla sedan laxen över smeten så att du får en lång rulle
Påsk snart. (Blogger strulade så inlägget publicerades lite senare än täkt. )). Här i Rom är påsk = Katolskt firande, enorma chokladägg, påven, lamm, parad vid Colosseum och någon sorts duvformad kaka
Kan det bero på årstiden. Kan det vara arbetsbelastningen på jobb. För inte kan det väl vara åldern. Ja, vad det är så kan jag inte göra annat än konstatera att jag är såååå trött
Ta ut laxrullen, skär med en riktigt vass kniv i lagom stora bitar. Rulla ihop laxen med hjälp av plastfolien till en rulle, ställ in skärbrädan med laxrullen på i kylskåpet och låt det hela vila ett tag, 30 minuter-1 timme
Det här receptet är från senaste Lantliv Mat & Vin. Det blev smarrigt. Om man vill kan man bre röran på tunnbröd, lägga på laxen, rulla ihop och skära rullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.