Med surkål och en fin grovsenap. Av surkålen lagade jag en surkålspaj med nyanser av kummin, en riktig smaksensation och inspirationen kommer från pickipicki
1 msk grov fransk senap. Finhacka schalottenlöken och stek den mjuk i smör i en stekpanna. Blanda ströbröd och grädde och låt det svälla en liten stund
Himla gott blev det, och avnjutes bäst i tunna skivor, gärna med några skivor stark ost på. Ta ut grytan med brödet ur ugnen och låt det stå till nästa dag
Och därmed göra mig populär och extra omtyckt. Några msk bruna senapsfrön. Lägg gurkan i rena burkar (jag brukar hetta upp dem i ugnen, för att döda alla bacillusker
Jalapeño är en perfekt smakkompis till inlagd gurka, det smakar svensk sommar med bett. Snart är sommaren här med goda små västeråsgurkor, som bara väntar på att få läggas in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.