Börja med vinäger, citronsaft, dijonsenap, dragon, salt och peppar. Hönsbuljong ger dressingen en fyllig smak, men det går också bra med grönsaksbuljong
Strimla rödlökenoch fördela den tillsammans medkapris ovanpå. Att grilla är ju bland det bästa jag vet och min fru får ofta vara inne i köket och fixa med tillbehören
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
14 msk kapris. 11 bananschalottenlök i ringar. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Stek sedan fläsk, 10 blad salvia ochlök gyllene och krispigt i 50 g smör. 1Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia ochkapris samt lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.