Rostad färskpotatissalladmed jordgubbar och mynta Spara Skriv ut Portioner. Det var min kollega Jessica som åt den här delikata vegetariska salladen med färskpotatis, mynta, jordgubbar OCH mozzarella (hur gott
De packar i ordning ingredienser i en påse tillsammans med recept, sen får man själv tillaga en hyfsad lättlagad gourmetmiddag med bra och goda råvaror
Sedan tillsätter du dom grönsakerna du vill ha med. Avsluta med att hacka i dill. Du börjar med att koka din potatis, när den är klar delar du den i mindre bitar (låt den svalna lite först), blanda sedan ihop en dressing bestående av ca 3 msk olivolja, 1 msk rödvinsvinäger, 1-2 tsk dijonsenap, salt och peppar
Idag tänkte jag tipsa om den här goda färskpotatissalladen som Patriks mamma bjöd på igår lunch. Blanda creme fraiche med skånsk senap efter smak och tycke
Idag startade jag morgonen med en Chiapudding med smak av hallon och mynta. Ett perfekt nyttigt frukost alternativ som man står sig på länge och är enkelt att variera med massa olika smaksättningar
Koka potatisen med mycket salt. Stick dem med kniv, sticka eller gaffel och känn om de är mjuka. Håll locket på plats med en handduk och häll av vattnet
Ingredienser Portioner. 6 1 kg kokt, kall potatis ca 20 g ruccola 4 soltorkade tomater i olja 1 dl olivolja 2 msk balsamvinäger 1 tsk dijonsenap 3 krm nymald svartpeppar 1 tsk salt 100 g valnötskärnor 50 g färsk parmesanost Lägg till i inköpslistan
Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta medmynta och citron samt fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.