Servera färsspettenmed couscoussalladen och yoghurtdressingen. Smaka av med salt. Skala och riv vitlök och finhacka persilja (finhacka även persilja till dressingen)
Blanda ihop grädde medajvar relish och persilja, salta och peppra och häll det över fisken. Krydda fisken med salt och peppar, lägg i en smord ugnsform
Vi var ett gäng som lagade risotto med duktiga kockar på MittKökMässan för ett par år sedan och vi blev påminda om att riset ska ha en liten kärna i mitten, späda mycket med buljong så att risotton nästan rinner och att det ska vara smak av både syra och sälta
Dagens middag blev faktiskt en falafeltallrik med pommes och kebabsås från pizzerian här nere. Tur att det blir en liten promenix med Ubbas lite senare
Servera pastan med såsen och en klick ajvar. Skär baconet i bitar och stek tillsammans med purjolöken. Värm ostsåsen i en kastrull och tillsätt bacon och purjolök
Färsspett. Blanda med färsen och tillsätt salt och peppar. Skala och riv löken. Stek spetten i smör och lite olja ett par minuter på varje sida på medelhög värme, vänd dem lite då och då under tiden
Färsspett. Blanda med färsen och tillsätt salt och peppar. Skala och riv löken. Stek spetten i smör och lite olja ett par minuter på varje sida på medelhög värme, vänd dem lite då och då under tiden
Blanda ihop grädde medajvar relish och persilja, salta och peppra och häll det över fisken. Den är dessutom väldigt lätt- och snabblagad ochdärmed perfekt som vardagsrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.