I avsnittet Hur får du en metod i sju steg för att lyckas med övergången till den rena och läkande maten, en metod som du kan behålla i din vardag för resten av livet
Eller laga ett av de äldsta, nedtecknade recepten på efterrätter i Sverige – nyponmos. Hon och hennes kollega Frida Hedin vill slå ett slag för höstens orangegula bär
Receptet har jaghittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Så fantastiskt roligt, prova får du se. Jag spacklade med smörkräm innan jag klädde den medsockerpasta för att inte riskera att tornet skulle se buckligt ut
När jag någon gång roat mej med att se på statistiken för min blogg har jag undrat varför mitt inlägg om fisk i Kroatien har haft så många visningar, det var ju som inget speciellt med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.