De senaste veckorna har det provlagats, provlagats och provlagats, rätter har förkastats eller fått godkännande, vin- och matkombinationer har undersökts
Och eftersom det här var en av de första rätterna jag gjorde i ordning, tidigt på förmiddagen när jag fortfarande hade oceaner av tid och jag fortfarande gjorde en sak i taget, finns det faktiskt en hel del bilder
till mina första försök ville jag inte slösa med fin-whiskyn utan använde Tullamore Dew, vilket inte alls är någon dålig sort, men fin-whisky är det inte
Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. Leilas chocolate chip cinnamon cookies 36 st. 2-3 cm i diameter. 6. 12-15 minuter mitt i ugnen. Leilas chocolate chip cinnamon cookies 36 st 200 g mjukt smör
Skala och dela äggen. 6 st mini krustader. Ägghalvor 6 st. 6 skivor rökt lax. 50g färskost tex Philadelphia. Skär den i 1-2 cm breda skivor då den stelnat. 6 st mini krustader. Ägghalvor 6 st. 6 skivor rökt lax. 50g färskost tex Philadelphia
Lingonkola , 30-40 st 2 dl frysta lingon 1 ½ dl vispgrädde 2 ½ dl strösocker 1 msk ljus sirap Klä en form, 20x20 cm, med bakplåtspapper. Låt koka på medelvärme tills kolan håller 125°. 30-40 st
Choklad- och polkakola Ca. Choklad- och polkakola Ca. . Här kommer julgodis nummer 5. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
Lagom till jag skulle ha födelsedagskalas så fick jag ett tips av Lill-Ingrid, en av mina läsar, på ett recept och tänkte att detta testar vi till min födelsedag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.