Tillbaka till nutid och jag överdoserar morötter, efter att ha undvikit dem länge så har jag kommit till ett personligt beslut att morötter är helt ok för mig och skapar inget ökat kolhydratssug
Nu kanske det känns konstigt för alla nyktra och städade måndagskontorsråttor att läsa om min bakismiddag (det är ju först när ni kommer till kontoret som ni tittar in här, erkänn), men ni fattar ju - när man är dagen efter-hungrig föds de allra bästa matidéerna
Någon gång, förhoppningsvis om många, många år, hoppas jag få ärva denna lilla skatt. Späd eventuellt med lite mjölk om stuvningen är för fast för din smak
Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Detta var verkligen en glad upptäckt då man inte behöver steka så många, man kan få plats med två åt gången på stekjärnet plus att de måste ligga på ett tag för att bli färdiga
Det smakar så gott att ibland få äta det någon annan har laget, eller bara slippa "stå i grytorna" Lilla H och jag jagade skor - här har blivit så kallt så små frusna fötter behövdeförses med lite varmare skor
Till det andra lagret och även för att täcka tårtan så prövade jag däremot på något nytt. Eller hur man nu ska uttrycka sig om en tårta bakat till ett nyförlovat par
Varm "inkokt" lax för otåliga. Jag älskar lax och äter den minst en gång i veckan, men sedan ungefär mitten av min graviditet har jag fått seriösa problem med fisk
Denpockade på min uppmärksamhetDet var mig en segdragen åkomma, näsan vill liksom inte riktigt släppa taget om förkylningen eller om det kanske är tvärt om
Hacka chokladen i några millimeter stora bitar, och rör ner i smeten. Låt kallna före servering. Sätt ugnen på 175 grader. Dela dagen i cirka 16 bitar, rulla sedan till kulor
Fördela mazarinfyllningen och därefter äppelfyllningen jämnt i pajformen. Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.