Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Lite inspo förersom firar lill-lördag. skolstart för många och snart lunkar vardagen på igen. det numera vanliga begreppet lill-lördag somflorerar bland bloggar och Instagramkonton
Det bästa med denna chokladiga efterrätt är att smeten kan förberedas dagen innan och sedan är det bara att grädda chokladfondanternainför själva serveringen, sådant gillas starkt
Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning. Skillnaden med den här varianten är att det är två helt olika smakersommöter varandra
Jag har hittat många grönsakersom jag aldrig köpt i mitt "förra" liv somsom jag nu vågar prova. Så jag tycker nog att min mat blivit mervarierad nu än förut
Jag ändrade i recept efter mina behov och vad som fanns hemma. Du behöver. Konsistensen i bullarna blev härligt mjuk och seg, som ett "vanligt" bröd kan vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.