Det kan vara på grund av bristfälligt näringsintag, dvs man äter inte tillräckligt näringstät mat, eller det kan bero på dålig matsmältning, dvs mage och tarm tar inte upp näringen från maten man äter
Blanda en glasyr av florsocker ochvatten. Florsocker blandat i Vatten. Vispa ägg och socker. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Torkad frukt t ex aprikoser (de ekologiska är bruna och jättegoda), russin, incabär, tranbär. Jag tycker havremjöl är väldigt gott att göra pannkakor och våfflor på
De vill vara stilla. Anyway, jag bestämde mig för att riva osten och blanda den med lammfärsen, tänkte att saganakin är hårdare än fetaosten som lätt smälter ur färsen
Jag är riktigt trött på attvara sjuk nu. Kände redan för tre veckor sedan att något var på G i kroppen och jag har inte tränat på över två veckor nu, det är så surt
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Salt och peppar. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Salt och peppar. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Salt och peppar. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.