Systerson J bakade en vegetarisk Smörgåstårta, med äggfri Majonnäs och Tångkaviar. Övervägande del är födda inom loppet av en månad, så det blir många tillfällen att umgås över en kopp kaffe med tillbehör
Nu nalkas julen med stormsteg. Byt ut kaviaren på ägghalvorna mot tångkaviar, eller skippa äggen helt. Till jul smaksätter man dem med lite dijonsenap och kryddpeppar i mängder
Häll av vattnet och blanda med resterande ingridienser. 1 liten burk tångkaviar. Picka potatisarna med en gaffel och baka dem sedan ca 1 timme i ugnen. 1 liten burk tångkaviar
Garnera med rom. Jag använder den vegetariska tångkaviaren, då jag tycker den är godast. Ibland vill man ha något extra mysigt och denna cocktail är både god och enkel att göra
Garnera med den sparade tångkaviaren och gräslök. Blanda auberginen med ättikslagen. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, rödlök, gräslök och tångkaviar, spara lite till garnering
På lördag är det Alla hjärtans dag så då kan det passa med en matvåffla till lunch. För att göra rätten vegansk så utesluts skinkan och osten (eller använd vegansk ost) i stället kan man ta Sour supreme och tångkaviar samt finhackad rödlök
Dekorera med hyvlad gurka, citron, körsbärstomater, tångkaviar, dill, rädisor och grönkål. Bre på brödet med creamy smooth, ha på tofun och kapris, några skivor avokado, några skivor tomat samt salladslök
Den är fylld med en skagenröra av tofu och en ärtröra som ger tårtan fräschhet. (tångkaviar). Som godast blir tårtan om fyller den med rörorna dagen innan servering och låter den vila och safta till sig i kylskåpet över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.