Veckan som nu närmar sigsitt slut har ägnats åt att tillsammans med goda vänner iolikakonstellationer njuta av god mat, god dryck och umgänge i toppklass
Ha en fin start på veckan. Söndagens Powerstep gick toppen, kände mig så inspireradigår. Det var många både gamla o nya deltagare, kände responsen från deltagarna som såg både trötta, glada o nöjda ut när de gickdärifrån
Vi är många som starta vår vecka med måndagsfasta men jag har fått många mejl om att ni har litebrist på inspiration och använder samma recept varje vecka
Nu är julen utkörd men så hittade jag ett bortglömt inlägg på hemmagjord vinglögg och tänkte att jag hann med att publicera det innan julen är helt ur vårt medvetande
Förra helgens festligheter räckte tydligeninte haha. Varje år har jag och mina bästa vänner som tradition att ses med barnen efter Eid, när alla firat klart med sinarespektivefamiljer, för ettroligt kalas för barnen
Kommer absolut att baka igen, på exakt dettavis. Det här brödet kom till när jag ville göra en filmjölkslimpatillmiddagens soppa, men saknade både filmjölk och bikarbonat
Lite mer fett gör ju inte ont, more is more så att säga. Ni är säkert många som förtvivlat undrat vart receptet på förraveckans ugnsfalukorv tagit vägen
Dettainlägg gjordes innan London OS skulle dra igång. Engelsmännen älskar ju sinfish´nchips. Men för er som saknar OS i London så kan dettapigga upp lite så här i efterhand
Efter ettstressigt, kul veckoslut med tuparen och Borgå-besök är jag tillbaka. Ska fortsätta på receptet jag slutade med förra gången, så att jag sedan kan visa vad våra Borgå-gäster fick njuta av
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.