Om ni vill ha alla mina tre pizzarecept så får ni går och köpa tidningen, men här delar jag med mig av min favorit, en enkel, lite ovanlig men helt stört god pizza med svartkålschips, blomkålspuré (istället för osten då
Efter tre arbetsdagar där packning och överlämning och besök på nya arbetsplatsen stått på schemat och efter tre kvällar med festligheter var jag rätt mör i morse, den allra första semestermorgonen
Sedan någon vecka tillbaka har jag spanat in ett recept på en pizza med blomkål som jag tyckte både lät och såg god ut, så idag gjorde jag slag i saken och gjorde en variant på ursprungsreceptet
Fredag igen och en vecka har man redan hunnit jobba. Imorse på vägen till jobbet var jag tvungen att stanna och insupa den fantasktiskt vackra utsikt som man kunde skåda från bron över mot stan
Hemmagjord pizza är verkligen supergott, en riktig fredags- eller lördagsfavorit. Det här receptet är från viktväktarna men skiljer sig inte mycket från hur jag brukar göra i annat fall
Blomkåls toast. Toppa med ytterligare en blomkålsbotten så det blir som en toast. Blomkåls toast. 1 blomkålshuvud. 1 blomkålshuvud 3 ägg 4 dl riven ost (helst mozzarella)
Gör såhär. Sätt ugnen på 175 grader. Börja med botten. vispa ihop cream cheese och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesan, vispa ordentligt
Här är receptet på min första LCHF Pizza. Det blev jättegott. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Pepperoni pizza, Viktväktarna. Eftersom att jag fick förfrågan om recept både här på bloggen och per mail, så täknte jag att jag ger er de, såhär lagom till fredagsmyset
Koka broccoli- och blomkålsbuketterna nätt och jämt mjuka. Servera med broccoli- och blomkålsbuketterna, den strimlade moroten och med hackad persilja & dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.