Första inlägget, känns nästan lite nervöst, vad ska man skriva om. -)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Hemmagjort sylt/marmelad är inte helt fel att sprida över en skiva ost. Enligt Finax är Manitoba Cream sedan länge proffsbagarnas vetemjöl och jag är långt ifrån någon stor brödbakare
I lördags bjöd jag på denna jättesaftiga saffranskaka med mandelmassa ochäpplen. Den gjorde verkligen succé och det fanns bara en fjärdedel kvar av den efter kvällens slut
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Och glad påsk of course. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går ochden blev verkligen tok-god
Blanda det sedan med det smälta smöret och vispa sedan i mjölk, ochäggen. Blanda socker, mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och rör ihop det med äggblandningen
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn purjolöken i några minuter. Kaviar- och purjolöksgratäng. En fiskrätt i barnens smak som passar perfekt att starta upp veckan med
Med dessa smoothies får du ny energioch blir en piggelin. Både gojibär och nyponskal är rika på C-vitamin och antioxidanter och dessutom fyllda med härliga smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.