Ibland blir man ju så otroligt irriterad på sig själv. Man tror sig kunna det där med mat, älskar skaldjur, att få grilla stort och gillar sydamerikanska influenser i övrigt
Igår fanns det ingen botten på dessa små damer. De åt konstant från att de kom hem från dagis. Tja vissa dagar så behöver de väl fylla på ordentligt (eller så hade det fått i sig alldeles för lite näringstät mat på dagis)
Jag älskar Öregrund i Roslagen. Dofterna, maten, de pittoreska gatorna med de små idylliska husen jag så gärna skulle vilja att någon i min familj hade ett att återkomma till varje sommar
Roséskumpa i kvällssolenVilken tajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbaka sommaren begav vi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.