Hemmagjorda falafelilibabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Favoriten av alla vegetariska recept måste nästan vara falafel. Stek falafel. en nypa chilipulver. Ibland köper vifärdiga, frysta falafel och det kan vara bra att ha hemma i frysen, men inget slår att göra egna hemma
Idag bjuder jag er på Falafel. Det är bara jag som tittarin. Min son gillarfalafel. Förlåt att jag inte hälsar på så ofta men det tiden, inspirationen och lusten blirmindre och mindre
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittadevi ett litetlibanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olikasmakrika och starka röror
Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal. se och imponeras fortfarande över hur suveränt det fungerar, resultatet är alltid ett stort WOW så det här är nog den mest imponerande produkten som jag hittills har testat
Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Skala och hacka lök och vitlök. Mixakikärter, lök, vitlök, spiskummin, salt, persilja, harissa och majsstärkelse
Lägg alla ingredienser utom olivoljan, i en matberedare kör till en slät massa. Servera ipita bröd med sallad och tex kall vitlökssås med sweet chilisås, se separat recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.