3 minuter
och börjar redan blandas samman. Det får ni ta, gott var det i alla fall! : )
2,5 dl
vispgrädde
1
banan
2-2,5 dl
pecannötter
1 dl
vispgrädde
0,5 dl
vatten
1 dl
kakao
1/2 krm
salt
25 gram
smör (jag hade normalsaltat)
2 msk
flytande honung
4 glas/skålare
och krossa pecannötterna. Fördela hälften av nötterna i botten, lägg på bananskivor, grädde och chokladsås och börja om igen. Montera ihop som du önskar helt enkelt Servera gärna på en gång.
Jagbrukar ju inte gärnaviljabaka med Sukrin, utanföredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu harhängivnaLCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Blanda frön och nötmjöl med salt och bakpulver och rör ner i smeten. Det harvarit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet attjag inte är sen med atttestaframnya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Denna syrligt fräschamoussetårtahar verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnengillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukarvara
Algot tyckte att vi skulle kalla brödet kantbröd men jag tyckte Åses benämning, falsksurdegslimpa, passade utmärkt eftersom det påminner lite om surdegsbröd
Den uppskattasavalla men det är min erfarenhet då den serverades på gårdagens hummer fest. Vispa sockerersättningen med ägg och vaniljpulver tills det är riktigt fluffigt
strimla vitkål o morötter o fräs med i någon minut. Denna är bra för LCHF. are eller till dig som vill ha en lite lättare lunch om man tex skaäta något festligaresenare på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.