4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv. 150g lagrad ost
Falukorviugnmed curry, färskostoch sötman av äpple. Tomat, ostoch senap är visserligen gott när du gratinerarfalukorveniugnen, men våga prova en ny varianti veckan
Häll såsen på falukorvenochtillsättrivenost. Rivenost. Falukorviugnmed smak av chiliochäpple. Skär falukorveni tjocka skivor, och ställ dem på högkant som
Jag gjorde som jag brukar, ostoch tomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven medklassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.