4 400 g falukorv 400 g färsk gnocchi 3 msk smör 150 g skuren grönkål 1 dl rostade hasselnötter 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Till servering riven parmesanost grovkornig senap Lägg till i inköpslistan
Stick ner några bitar av ostskivor mellan korvskivorna och lägg sedan lite ost uppepå. När potatisen är nästan mjuk lägger du korven uppepå och sätter tillbaka in i ugnen tills allt är klart
Skiva falukorven och stek skivorna i smör på hög temperatur. Lägg de kokta primörerna i senapsstuvningen och vänd runt, servera med falukorven och knaprigt knäckebröd
Stick ner några bitar av ostskivor mellan korvskivorna och lägg sedan lite ost uppepå. När potatisen är nästan mjuk lägger du korven uppepå och sätter tillbaka in i ugnen tills allt är klart
Ta bort skinnet från falukorven, skär korven i mindre bitar och lägg dem i en matberedare. Forma biffar av färsen och stek dem i olja på medelvärme, ca 3 min per sida. 800 g falukorv. Falukorvsfärs 800 g falukorv 1 knippe persilja 3 klyftor vitlök 2 ägg 4 dl ströbröd 1 krm salt rapsolja, till stekning
Använd falukorven till en wok och krydda på lite á la Thai. Ni som följer mig på Instagram såg ju att jag gjorde den här rätten redan förra veckan (men sen blev vi sjuka och åkte till Malmö)
Pensla korvskivorna med mango chutney och strö på kokosflingor. Sätt ugnen på 225°C. Trä upp dem på 4 st grillspett. Lägg spetten på ett ugnssäkert fat och sätt in i ugnen 10-12 min. 1 pkt Scan Falukorv 600 g
Skeda moset längs med kanten på formen och strö över resterande ost. Sätt ugnen på 175°. Klicka hälften av lökblandningen när 5 minuter återstår av tillagningen och sätt ugnen på grill. 500 g falukorv eller kycklingfalu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.