Denna matigaoch goda soppa, med bland annat vitkål, potatis, paprika och het grön currypasta, satte verkligen fart mitt blodomlopp och ökade säkert min kroppsvärme med några grader
Man kokar små potatisaroch sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisarmed en potatisstompareoch sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
skär upp morötter, potatisoch lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås. 4 stora potatisar. 4 stora morötter
Typ ärter ochmorötter på burk, då gjorde du en stuvning och i med grönsakerna. Smält smöret i en kastrull, vispa i mjölet, späd med mjölken och grädden till en lagom tjock sås
Servera fläskytterfilén med alla tillbehören. Helstekt marinerad fläskytterfilé i ugn tillsammans kokta potatisar, morötter, ärtor och Karl-Johan svampsås från Blåband
Blanda även ihop såsen, med grädde, soja, sweet chilisås, dijonsenap, tomatpuré och salt och peppar. Skär upp köttet i lagom stora skivor, tänk ungefär fläskfilémedaljong
Mixa linser, mangold, persilja och ägg till en slät smet och blanda medpotatis/morotsrivet. Linser och ägg bidrar med bra protein, och chiamjölet bidrar med bra fettsyror - förutom att det också ger stadga åt biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.