Dagens middag blev en broccolipaj med fetaost och sallad till. Broccolipaj med fetaost. Supergott och ibland är det väldigt gott att äta vegetariskt, är dålig på att göra det men försöker att göra det lite då och då
Blanda samman alla ingredienserna. Fördela degen på bakplåtspappret i en långpanna. Strö på lite potatismjöl på bakplåtspappret innan degen läggs på så släpper kakan bättre
Idag har vi förberett morgon dagens middag genom att använda pajdegs rester i från frysen. Jag brukar alltid göra en större sats pajdeg när jag gör en och lägga in i frysen
Broccoli och fetaost är en supergod kombination, särskilt i en paj som denna. IngredienserPajdeg. 3 dl vetmjöl125 g smör2 - 3 msk vattenEn eller två nypor saltFyllning
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Och min farmors mjöd, det är den absolut godaste. //Matilda Farmors mjöd. Jag och min farmor har en årlig tradition där vi tillsammans brukar laga en stor sats med mjöd, passligt till valborg och första maj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.