Ingredienser Portioner. 4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
God morgon. Kikar in en snabbis till er medans jag steker pannkakor till la familia. Lördagsmornar är lika med lite lyxigare frukost hemma hos oss och idag blir det alltså pannkakor ,med vispad grädde, jordgubbssylt och lönnsirap till den som önskar
Skär köttet i bitar som är 2x2 cm, och bryn dem i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta. Skala och hacka löken och lägg i grytan tillsammans med pressad vitlök, tomater, vatten och buljongtärning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.