Här serverar jag den kokt med krispiga chorizobitar (inte för stark dock, så att den överröstar svartroten för mycket) och hemmavispad majonnäs med rökt paprikapulver i
Lade en bädd av rotfrukter ochchorizo mitt på tallrikarna med tunna skivor av det möra köttet ovanpå tillsammans med friterade potatishalvor (redan färdigkokta sen tidigare) och bitar av grönkål som fått åka med i oljan de sista minuterna
Champangen ställdes på kylning några timmar innan gästerna kom och när de anlänt var det dags att korka upp och plocka fram tilltugget som bestod av chokladdoppade jordgubbar, tapenad med soltorkade tomater och bröd med getost toppat med honung
och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Ätit har vi gjort hela veckan, både sådant jag lagat hemma och tagit medoch annat som Nitima lagat. Blanda sedan ner färsen tillsammans med de resterande ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.