Fasan med morot, kål, svartrot och chorizo
Bara mat...och lite till
Bara mat...och lite till
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fond
  • Vatten
  • Olivolja
  • Rött vin
  • Köttbullar
  • 2 fasan
  • 1 msk ankfett
  • 1 msk ägg
  • 1 msk grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning
  • Morötter
  • Svartrötter
  • Savoykål
  • Trattkantareller
  • Chorizo
  • Salt
  • Peppar
  • Sås
  • Rödvin
  • Schalottenlök
  • Smör
  • Grädde
  • Salt
  • Peppar
  • 2 fasanbröst
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 200 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.