Skala och skär äpplena i bitar och stek dem mjuka i smör. Servera med äppelkompotten. Doppa vetebrödsskivorna först i äggsmeten och därefter i kanelblandningen
Mosa banan och blanda med ägg. Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
(Du behöver inte skala äpplet) Strö på socker ochkanel i den mängd du vill ha. Skär ½ äpple/platta i tunna halvmånar och lägg omlott i en cirkel ovanpå marmeladen
Tillbehör1 knippe grön sparris (eller vit sparris) 500 g räkor med skal 1 ask fältsallad, sköljd 2 kvist dill, till garnering. Fattigariddare2 ägg 1 dl mjölk 4 skiva surdegsbröd 0,5 krm salt smör, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.