Har nimissat den här goda rätten. - Här kommer den i alla fall igen, så om niinte gjort den än. Röd pestokyckling är verkligen jättegott och så himla enkelt att laga till
Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisen och skölj sparrisen. Rosta under tidenpinjenötternai en upphettad torr stekpanna till de börjar få färg
Ansa sparrisen och skär bort det träiga längst ner. Skär bort knopparna och lägg dem åt sidan. Skär sparrisstängernaimindrebitar och lägg dem i en kastrull
Igår kom vi hem från Gotland och det har varit full fart sen dess. Felicia var jätteduktig på båten både på ditresan och på hemresan och hade med sig en smörgås som hon åt medan vi åt vår frukost, sen lekte hon i vår kupé och åkte vagn ikorridorerna några vändor för att sova
Denna underbara cheesecake pratar mina kollegor fortfarande om. Flera månader efter att jag hade med den till jobbet, så jag måste bara tipsa er om denna igen (eftersom den tydligen gör ett sånt gott intryck)
Tidigare har jag serverat smörfräst grönsparristillkycklingen och potatiskakan men den här gången kunde jag inte låta bli att plocka åt mig av olika sorters tomater och göra en färgsprakande tomat- och rödlökssallad
Igår fyllde min mamma år, och då bakade jag dessa semlecupcakes till kalaset. Lite lagom storlek och inte så "tungt" som vanliga semlor, passade bra efter den suveränt goda maten
Det här är en klassisk lunch när vi är på landet, och eftersom vi alla råkar älska sparris blev det sparristill lunch inte bara en utan två gånger förra helgen
Grönsparris från Stenhuse Gård på Gotland, lite smör, några pinjenötter och paradiset är nära. Ansa sparrisen och skär av topparna, skiva stjälkarna till tunna band med en mandolin eller en potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.