The post Pastamedajvarochparmesanost appeared first on Matlust[bloggen]. Bryn löken i olja, tillsätt körsbärstomaterna och låt dem fräsa med några minuter
Blanda basilikanipastanoch lägg upp på ett fat. Koka pastanenligtanvisningarna på förpackningen. Blanda citronsaft, olja, parmesanost, salt och peppar i en skål
Stark ajvar är den bästa snabblösningen att ha redo i kylen, ochigårfick den vänskapligt smeta inlitestrimladsalamioch mjuka mozzarellabitari en supersnabb och god pastasåsmed fjäskande hetma
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner ipastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Låt allt koka ihopoch servera medpasta. Klipp baconet ibitaroch bryn i stekpanna. Ett litettipstill er som kör GI, denna sås passade utmärkt att hälla över kokt broccolimed
Koka pastanochstrimla baconet. Häll den nykokta pastani en stor, smord, ugnssäker form. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Det är något riktigt, riktigtsvulligtikombinationenmedpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigtkrämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Toppa med färska tomater samt rivenparmesanost. Blanda pastanoch såsen i grytan. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan ochidag gjorde jag en egen variant av det
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härlig sås tillpasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.