Fördela cream cheese-smeten i tre olika skålar. Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Min variant har en botten med sötmandlar som bas, och en härligt krämig fyllning som smakar blåbär. Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake
10 digestivekex. 1300 g Philadelphia classic naturell. 150 g rumstempererat smör. 15 dl florsocker. 1300 g mörk choklad. 13 tsk neutral olja. 110 digestivekex 300 g Philadelphia classic naturell 50 g rumstempererat smör 5 dl florsocker 300 g mörk choklad 3 tsk neutral oljaMixa samman digestivekex, Philadelphia classic naturell och florsocker till en jämn smet. Grovhacka den mörka chokladen och smält över vattenbad eller i mikrovågsugn under 30 sekunders-intervaller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.