Feijoada
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 msk Olivolja alt. oliv-/rapsolja 50/50
  • 2 st gul lök, finhackad
  • 2 st Vitlöksklyftor, hackade
  • 2 st lagerblad
  • 500 gram rimmad oxbringa
  • 500 gram revbensspjäll, tunna
  • 1 kg Svarta bönor, torkade alt. burk
  • 500 gram Chorizo, gärna extra rökt
  • 2 l vatten
  • 3 st Pressade apelsiner
  • 1 ev. 1 liten oxtunga
  • 1 ev. knorr, fot och och öra från gris
  • 1 salt och nymalen peppar efter smak
  • 2 st apelsiner
  • 10 port Ris (tillagas enligt instruktion på förpackningen)
  • 1 Kackad persilja och jalapeño
  • 1 grönsallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.