Ett saftigt och mjukt bröd fyllt med örter, ostoch grönsaker. Blanda alla ingredienser till fyllningen (ost, soltorkade tomater, oliver, örter, lök och champinjoner) i en skål
När våra barn, och deras respektive, var här och åt en dag bjöd jag på en enkel morotssoppa och detta mumsiga bröd, fyllt med riven lagrad ostoch min hemmagjorda gröna solrospesto
Jag river därefter den vällagrade ostenoch blandar den med persiljan så gott det går. OstochChilibrödet är inspirerat av Emmanuel Hadjiandreou, en sydafrikansk bagare som numera arbetar och håller kurser i England
Lägg en (eller två) skivor ost på de två andra brödskivornaoch sedan tomatskivorna. Lägg en tallrik ovanpå och sedan en tyngd på tallriken så att bröden pressas ihop - men inte för hårt
gott brödnågra bitar brieostvalfri svamp (jag tog karl-johan)smörvitlöksalt ochpepparRostabrödet. Lägg på ostenoch in i mikron några sekunder tills osten smält
Tryck ner korvarna i den smälta ostenoch servera. Vänd korvarna och ställ på korvbröden på gallret. Vira baconskivorna runt korvarna och lägg på gallret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.