Har gjort denna köttgryta många många gånger sedan dess, ibland med nötkött och ibland med älgkött - båda blir lika bra (nej, älgkött blir alltid lite bättre förresten
Skär köttet i bitar och bryn det i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta. Tillsätt grädde, crème fraiche, vatten, senap, tomatpuré, paprikapulver, fond och worcestersås, och låt småkoka i 10 minuter
Festlig köttfärsgryta 6 port. Hej på er. Vilket underbart väder vi har. Vi har ägnat dagen till målning, man måste ju passa på när det inte regnar så Lars har faktiskt varit ledig
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.