Tvätta och skala apelsin och citron med potatisskalare. Koka upp skal, saft, creme fraiche, smulad buljongtärning, soja, russin och sambal oelek i en panna
Slå på grädde och krydda ordentligt. Strimla purjolök och strössla ut över fisken. Pressa över citron och strössla ut häften av dillen samt hälften av den hackade gräslöken
Skölj och dela filéerna längs med mitten och rulla ihop dem. Salta och peppra. Strö över den skivade purjolöken och häll vinet vid sidan om fiskruladerna
Folk kanske får för sej att vi slutat äta fisk och det har vi verkligen inte, vi har däremot kört ett par favoriter i repris de senaste gångerna det varit dags för fiskmiddag i köket
Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Krydda med salt och peppar efter smak. Skala och skiva potatisen tunt på en mandolin eller med hjälp av en matberedare
Festfisk med räkor från Långkok för LCHF och Paleo Foto Mikael Eriksson. Idag får du ett av mina recept från Långkok för LCHF och Paleo, som ett litet avbrott i all julmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.