Gör den kanderade citronen genom att skära breda strimlor av citronskalmed en potatisskalare. Strö över lite kanderade skal med hjälp av en gaffel och ringla över en aning av sockerlagen
Blanda runt och smaka av med salt och peppar. Toppa med pumpafrön. Skölj och riv skalet av citronen. Skölj spenaten och persiljan och hacka persiljan grovt
Tillsätt ricottan, smaksätt med salt och peppar. Skölj kronärtskockorna och skär dem i tunna skivor. Koka Rigatoni Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.