Feta i glasburk
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 tsk finrivet citronskal
  • 1 Tärnad feta , ca 200 g
  • 13 vitlöksklyftor i tunna skivor
  • 12 tsk timjan
  • 11 msk rosépeppar
  • 11 - 2 lagerblad
  • 1 Olivolja
  • 13 tsk finrivet citronskal Tärnad feta , ca 200 g 3 vitlöksklyftor i tunna skivor 2 tsk timjan 1 msk rosépeppar 1 - 2 lagerblad Olivolja* Varva ost, citronskal och kryddor i en fin glasburk. * Häll på olivolja så att det täcker osten. * Låt stå i 14 dagar, då kommer kryddningen fram bäst. * Skriv på burken när osten är färdig att användas.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.