Färsbiffar går alltid hem, både hos mig och övriga familjen och denna gång var det ingen skillnad. För att ge biffarna en riktigt ihärdig och mustig smaksättning hittade jag grillade soltorkade tomater i olja som jag lite skämmigt inhandlade
Blanda färsen ordentligt med salt och ägg. Tillsätt Milda mat, fetaost, rödbetor och svartpeppar. Häll matfett i en stekpanna och ställ in plattan eller två steg under högsta läget
Blanda färsen ordentligt med salt och ägg. Tillsätt Milda mat, fetaost, rödbetor och svartpeppar. Häll matfett i en stekpanna och ställ in plattan eller två steg under högsta läget
Grymt gott och en riktig "Lady och Lufsen middag" jag har lyxat till de klassiska köttbullarna med lite soltorkade tomater och fetaost vilket lyfter den enkla köttbullen till nya höjder
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fyllda med Café de Parissmör
Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.