En variant på de fetaostfyllda biffarna men denna gång som köttbullar med bulgur till. Blanda ihop färsen med allt utom fetaosten och låt den stå och dra sig i några timmar
Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 4 kycklingfiléer 150 g fetaost 2 dl gräddfil 1 gurka Att ha hemma 2 tsk oregano salt peppar 2 tsk olja 1 vitlöksklyfta Lägg till i inköpslistan
Salta, peppra och krydda med timjan. Strö över lök och ringla över olivolja och Crema di balsamico. Bryn biffarna på båda sidor i en stekpanna med smör
Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater och ost. Löken som puttrar bredvid blir supergod att äta med biffen tillsammans med täcket av ostgratinerade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.