Ett måste tillgrillat är spett gjorda på paprika varvat med lök som man också grillar förstås. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret
Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Här nedanför bilden kommer tips på olika såser och grönsaksrätter som passar bra tillgrillat, klicka bara på länkarna så kommer du till receptet
Kryddmix tillgrillat (i det här fallet med smak av chipotle och citrus). Till det vad som nu verkar vara en sommarklassiker, en sallad medvattenmelon och fetaost
Melon & fetaostsalladca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm2 pkt fetaost, smulad1 salladlöknågra blad myntalite olivoljasalt, svartpepparHacka lök och örter, blanda allt, smaka av med salt och peppar, eventuellt kan det behövas en lite skvätt citron. ca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm
Räkorna fick ligga och tina i rumstemperatur, rejält kryddade med havssalt. Har just fått hem en laddning av olika örtkryddor, som min Syster så snällt har inhandlat till mig
Åh vad det är härligt med grillsäsong, allt precis allt känns mycket roligare tom matlagning ju = ). Själv slängde jag in potatisklyftor och körsbärstomater i ugnen och gjorde en sås till fläskfilén som skulle kunna passa till, låt oss kalla den sherrygrillsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.