Tillsammans med söta päronet ochpeston blir det en grym rätt. Servera medmynta-och basilikayoghurt, sommarsallad (se kommande inlägg) och grillad halloumi
Blanda med lök, kapris ochpesto. Smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Eventuellt kan man behöva ha i lite extra olja för att få peston mer följsam
Skiva upp steken och servera med den tomatiserade haricotes verten och bananschalottlöken med chevrecreme, droppa lite pesto ovanpå och kanske några korn havssalt
Häll därefter av vattnet och bryn dem i stekpannan, om möjligt i rikligt med smör. Mixa allt till en härlig grön sås, smaka av med lite salt & peppar på slutet
Blanda till aiolin, (se tidigare recept), mixa med basilika och lite harissa. Kapris och rödbetor är en oslagbar kombination, lite goda färska haricotesvertes till istället för potatis gör att det hela känns riktigt fräscht och lite lyxigt, glöm inte citronen till
Häll av allt och blanda ned medpeston samt två matskedar av kokvattnet för en krämigare konsistens. Låt dem koka i saltat vatten tillsammans med potatisen som skurits i kuber samt Trofie Liguri
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Men när det är sommar och färskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.