Fiberrika frallor med tuggmotstånd, sötma och mustig smak. Om du inte har tid att vänta så länge på jäsningen går det bra att halvera jästiden genom att använda dubbla mängden jäst och fingervarm degvätska, dock blir smaken mer utvecklad om degen får jäsa länge
Läs gärna receptet på Ljusa Baguetter innan du startar ditt bak. Att baka glutenfritt kräver lite annan teknik då degen blir lösare än till vanlig bröd
Måste dela med mig av ett fantastiskt nyttigt och gott brödrecept. Smakar lagom sött och gott av honungen, har tuggmotstånd av fröerna och är supersaftigt
Höststök här mellan de regntunga molnen. Vi släpar virke, flyttar in krukor och allmänt rensar. På torsdag beger vi oss till Palma en vecka och det blir extra skönt att komma hem igen och det är röjt inför vintern
Man kan inte ha för många recept på portionsbröd, eller hur. -) Den här gången var jag sugen att testa att baka på vetekli från Orga kvarn, med andra ord lite grövre och lite mer fibrer
Efter två dagar hos sin kära morfar är änglarna hemma igen. Givet blev det en extra mysig dag idag och med plättar från lunch och grillade hamburgare och quinoa i magen till middag så somnade de nöjda över att ordningen nu var återställd och vi var samlade igen
Blanda mjölk, jäst och rapsolja tills jästen löser sig. Använd en visp. Tillsätt övriga ingredienser, ta gärna hjälp av en degblandare/assistent och arbeta degen 5 minuter
God morgon mina solstrålar ♥. Veckorna bara flyger fram och det är redan fredag igen. Underbara fredag. Skönt, men samtidigt läskigt att tiden går så fort tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.