Rör ihop yoghurt och mango chutney i en skål. 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt. 2 msk mango chutney. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 2 msk mango chutney
Saftigfläskfiléikrämig och smakrik sås med lagom hetta. Blanda mascapone, creme fraiche, grädde, buljong, mango chutney, sambal oelek i en kastrull och låt det små puttra ngn minut
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraichetill,
Tina och skär fiskfiléernaiportionsbitar. Vispaihop grädde, yoghurt, mango chutney, tomatpurè- eller ketchup med salt och lite peppar i stekpannan och låt koka ihoptill en sås
Blanda crème fraiche med mango chutney och pressa ivitlöken. Tvätta citronen och riv. Blanda olja, soja, det rivnacitronskalet och svartpeppar och häll i en plastpåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.