det är en spröd liten kaka med kanel och socker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigt fina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Generöst fylld med smör, kanel, socker och kanske gärna lite mandelmassa. Jag toppar gärna mina bullar medpärlsocker men nötter, florosockerglasyr eller toscasmet är också toppengott
Ringla sirap, gärna lönnsirap, över och servera med en kula vaniljglass. (Du behöver inte skala äpplet) Strö på socker och kanel i den mängd du vill ha
Det började med att jag skulle göra min favoriträtt till kvällsmat. Kokta rödbetor med chevréost. Det blev några rödbetor över och jag funderade på vad jag skulle göra med dem
Blanda kakao, hackad choklad, socker samt mjölk i en kastrull. Häll upp i en kopp, stö över några marshmallows, toppa med massa grädde, riv över choklad och pudra lite kanel på toppen
Kavla ut degen, bred på blandningen av smör, socker och kanel, toppa därefter med rabarberkompotten. Smula ner jästen i en bunke och lös den med mjölken, strösocker, salt, smör och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.