Högrev är ett tacksamt stycke kött att stoppa i grytan. Om man behandlar det väl får man ett smakrikt och mört kött som gifter sig bra med olika kryddningar
Tacos behöver inte alltid serveras med samma ”gamla” köttfärsröra här är en variant med en långlagad högrev som kräver lite planering, där vi även får en trevlig och annorlunda salsa med jordgubbar och chili som kanske inte ser så mycket ut för värden men till köttet blir grym
Det var till en födelsedagsbrunch som jag för första gången gjorde den här ugnsomeletten. Den gick snabbt att laga och medan ugnen gjorde merparten av arbetet kunde jag fortsätta mina övriga förberedelser
Alla vi som någon gång smakat bröd eller kakor från Friends of Adam - och undrat hur de gör för att lyckas så bra - har nu fått svaret och chansen att själva baka deras goda bakverk hemma
Den traditionella pajen är ofta inte särskilt nyttig. När man använder lättmjölk får man tänka på att pajen blir något rinnigare än med gräddmjölk, men får den bara stå till sig ordentligt är det ofta ingen fara
Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.