Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake
Så här i påsktider kan det vara på sin plats med ett snabblagat vegetariskt pajrecept. Tina filodegen, lägg ut ett lager i den smorda formen och pensla med olja, lägg på ett lager filo till, pensla
Bryn i olivolja med pressad vitlök, färsk timjan, örtsalt och peppar. Ta upp de soltorkade tomaterna, bryt broccolin i mindre bitar och blanda med kycklingen
att få möjlighet att spendera tid med familj och vänner. Den här är fylld med massa godsaker och nyttigheter som grönkål, cheddarost, sojafärs, vitlök och sojabacon
450 g filodeg (ca 20 ark för 1 paj) 300 g formbar vegofärs 3 msk rapsolja 1 rödlök, stor 2 klyftor vitlök 1 msk malen spiskummin 1 tsk paprikapulver 200 g färsk spenat 150 g fetaost salt peppar 0,5 dl sesamfrön, gärna svarta och vita
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.