Nu när säsongen för citrusfrukter ännu är på gång, så måste jag passa på att dela med mig ett jätte gott recept på en dunder efterrätt (jo, vi äter annat också än smoothies och efterrätter här hos oss)
Under solsken dag, det finns något annat som gör mig glädje utan att sitter lugn och ro med bakbok, en kopp te med minfavorit smak och min hembakade apelsin rulltårta
Nu ska jag ut isolskenetigen. Inte klokt. Jag ficktipset av våra grannar som har hundar. Till saken hör att det är inte många saker jag är rädd för men jag villINTE komma vilse, så jag går inte jättegärna där jag intehittar
Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Godkväll i stugorna. Hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka där ute, fylld med solsken. Här imin del av landet fickvinämligen njuta av riktig sommarvärme denna helgen, och ingen kunde vara mer tacksam än jag över det
Oftast när det är liteextrapris. Otroligt "bra-att-ha" vara att ha i kylen. Går att variera mycket. Detta receptet hittade jag hos minständigainspirationskälla Remsan
I helgen lagade jag fläskfilé som i grädde gratinerades med stekt lök och rosmarin. Bara att steka på skivadfläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindadpotatis
Istället är jag sugen på friska rätter som för tankarna till våren och sommaren. Den här pastan är fullproppad av gul citron och jag förestället mig därför att en tugga av den är som att käka solsken – åtminstone så nära det går att komma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.