Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Jag har gjort detett par gånger. Detfinns många sätt att äta sill. Nu är jag lite sent ute med mitt tips, med tanke på attdet är midsommar idag, men sill kan man väl äta hela sommaren
Idag kan man fira attdet är fredag och detfinns hur många sätt att fira på som helst. De tycker det är ganska bra nu och ser fram emot att träffa alla kompisarna i skolan
Detfinnsdet ju tusentals recept på bland olika matbloggar, men jag slår ändå ett slag för den. Köttet blir underbart gott och mört och får sen koka en stund strimlat i den goda såsen innan den serverades hos oss en fredagskväll som en slags tackorätt
Har man glömt bort tjusningen i det långsamma och allt som finnsatt vinna med det, vad gäller t. Tänker vi då på så mycket smak detfinns i benen, som man gjorde förr då allt togs tillvara
Hetta upp mjölken och vispa den skummig med visp eller mjölkskummare. Hoppas det smakar. Häll upp teet halvfullt i ett glas eller en mugg och fyll på med resterande dl mjölk
Den jättegoda strutsäggostkakan med hallonsylt och grädde fanns också i glutenfri tappning. Inte har det varit några problem att vara glutenintolerant heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.