Garneramed dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Serveramed pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Jag ger den här kakan till vår familj kompis Kamal när han ska åka tillbaka till Jedha och jag tror att han gillar min kaka faktisk hehe, Jag packar kaka med en brun bakplåtpapper och plocka lite blommor framför hans mamma lägenhet för att dekorerar min kaka paket och de blir jätte fint och riktigt snyggt med blommor
Karamellisera löken lätt med sirap och vänd runt. Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Man fräser saffran och vitlök tillsammans och släpper lös aromerna, sedan kokar man riset tillsammans med hälften av vattnet som man ska ha och en burk passeradetomater
blanda resterande, smaka av med salt & peppar och lägg upp i en gratängform. det här är inte sveriges vackraste rätt, men vilken härlig grund för trevlig vardagsmat som kan varieras i all oändlighet
Visserligenförsöker jag att hålla igen med sånt men nu när jag har en dotter i huset översommaren vill jag ju gärna fjäska lite och samtidigt visa henne att det finns alternativagodsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.