Om du vill ha en hög kant på tårtan så ska du fästa bakpapper runtom formen med smör. Detta är en Red Velvet tårta och som överdrag har jag sockerpasta med vispad gräddig smörkräm undertill
Men den här underbara tårtanmed en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här. Blanda de olika mjölsorterna och bakpulver med varandra
Nu när sommarens alla festligheter står för dörren, skolavslutning, student, midsommar eller bara fira att de är sommar så ska de ju firasmed en riktigt god tårta
Med en botten på mandelmassa och en nougattryffel därpå är det som en enda stor påskpralin. Â Rör i resterande marmelad och häll försiktigt över tårtan
Vispa ägg och socker med elvisp. Bred sedan vispadgrädde runtom på sidorna och resten ovanpå och garnera med hallon eller jordgubbar (Helst inte många timmar innan servering) Sockerkaksbotten
Arkiv Välj månad oktober 2014 september 2014 augusti 2014 juli 2014 juni 2014 maj 2014 april 2014 mars 2014 februari 2014 januari 2014 december 2013 november 2013 oktober 2013 september 2013 augusti 2013 juli 2013 juni 2013 maj 2013 april 2013 mars 2013 februari 2013 januari 2013 december 2012 november 2012 oktober 2012 september 2012 augusti 2012 juli 2012 juni 2012 maj 2012 april 2012 mars 2012 februari 2012 januari 2012 december 2011 november 2011 oktober 2011 september 2011 augusti 2011 juli 2011 juni 2011 maj 2011 april 2011 mars 2011 februari 2011 januari 2011 december 2010 november 2010 oktober 2010 september 2010 augusti 2010 juli 2010 juni 2010 maj 2010 april 2010 mars 2010 februari 2010 januari 2010 december 2009 november 2009 oktober 2009 september 2009 augusti 2009 juli 2009 juni 2009 maj 2009 april 2009 mars 2009 februari 2009 januari 2009 december 2008 november 2008 oktober 2008 2014 se
Blanda mjölet med vaniljsocker och bakpulver och tillsätt sedan mjölblandningen. Chokladgrädde ( mellan tårtan)2 dl grädde2 msk kakao2 msk sockerallt vispas ihop óch läggs sedan mellan tårtan på första lagretdet andra lagret brukar jag ha marsansås. )Glasyr på tårtan3/4 grädde1 msk smör eller margarin1 1/2 msk flrosocker1 msk fytande glukos100 gram mintchoklad ( fazer)koka uoo grädde, matfett, florsocker och gluko i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.