1 (15 ounce) can chickpeas, rinsed and drained2 large eggs1 cup oat flour (or substitute any flour you prefer), divided1 cup seasoned panko bread crumbsseasonings (salt, pepper, garlic powder, onion powder, poultry seasoning)Instructions1
Ibland har vi lite extra roligt när vi sitter och författar våra inlägg, speciellt när stavningsprogrammet på blogspot går in och kommer med förslag till de ord som uppfattas som felstavade
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
En ny bekantskap från Arla köket. Jag har även lagat och bloggat om recept från Janesh Vaidyas tidigare bok Maten är min medicin och de recepten hittar man samlade här
Förra veckan bjöd jag er ju på en frukostsmoothie med havtorn och egengjord mandelsesammjölk. Det behöver inte vara just mandel och sesam, det kan vara rester från cashewmjölk, enbart mandelmjölk eller hasselnötsmjölk
(har du svamp i, steker du dem tillsammans med löken och paprikan). Servera med exempelvis. Skär paprikan och löken, stek i 5 min tillsammans med kryddorna
Det kommer bli fler kvällar med recept från Turkiet under det kommande året, jag letar också efter en riktigt bra Turkisk restaurang i Stockholm – för att leta inspiration till fortsatta kulinariska äventyr – tipsa gärna i kommentarsfältet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.