Att tiden rusar på visar också att det i dagarna är hela fyraår sedan jag började blogga. Så fort jag börjar på ett inlägg ploppar det upp idéer för fyra inlägg till
Så här kommer ett nytt recept på en snabblagad dessert som vi åt igår kväll efter att ha plockat en skål med björnbär och fått händerna sönderstuckna av alla taggar
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
Godaste förrätten, 1 bricka till fyra. Årets godaste förrätt. En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparna till en riktigt klassisk jordgubbstårta
Jag har tidigare nämnt att jag går på en sockeravvänjning eller sockerdetox. Jag har tagit fram fyra inspirerande exempel på frukostar som uppfyller dessa krav
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Vi får ju äta sill. Har f o m i år instiftat en egen kulinarisk utmaning. I år kände jag att det var tvunget att spegla lite av den nordisk trenden som råder och all inspiration jag hittills fått från t ex Noma och bara genom att läsa massor av mattidningar och härliga receptböcker som kommer på löpande band
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och vårigapåsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.