Lägg den imitten av formen och täck över. En del sjötungaWalewska-puritanervill kanske stena mig. Vi måste först börja med historientill varför jag och flickvännen överhuvudtaget gjorde denna extremt dyra rätt
Jag har gjort det här receptettidigare men blev påmind när jag läste Matplatsens blogg. Idag har jag känt att det börjar krypa i kroppen jag känner mig rastlös, det är ett tecken på att jag är på bättringsvägen
En klassiker som aldrig kan bli fel. Inte för inte som den kallas drottningen av fiskrätter. Inte så svår att göra och alldeles sagolikt god tycker jag
Koka potatisen och häll av vattnet. Pressa potatisen och arbeta sedan in smör, äggulor och kryddor. Spritsa ut moset på kanterna av ett stort eldfast fat, gärna medans det fortfarande är varmt
Hacka löken och stek i smör. Tillsättvinet, grädden, hummerspadet och osten och låt puttra ihop. Tillsättfiskfileérnaihoprullade med hummerköttet och osten, i spadet och låt sjuda en stund tillsfisken är klar
Rulla ihopfiskfiléerna och lägg dem imitten av gratängformen. Iminvariant av den klassiskafiskrättensjötunga Walewska har jag uteslutit tryffeln och garnerat med räkor istället för hummer, men smaksatt vitvinssåsen med hummerfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.