Lägg på fisk. Blanda alltsammans. Salta och peppra fisken. Blanda alltsammans. In i ugnen på 225° i ca 45 min (beror på om fisken är frusen eller inte). Ett saftigt fiskpaket som räcker till 4 personer
Lägg grönsaker och fisk på folien. Vik dem dubbla, pensla dem med smör-&rapsolja. Arla® Smör-&rapsolja. Klipp till 4 rejäla ark av aluminiumfolie. Delafisken i 8 bitar. Lägg dem på grillgaller och låt fisken baka ca 15 min. 600 g blandadfiskfilé t ex gös, gädda. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran&tomat
Fiskàla Procivitas. Här kommer en superenkel men god fiskrätt. Vi brukar få den på jobbet och varje gång blir man liksom lite extra glad när man står i den där evinnerliga matkön, för man vet att det blir en god lunch
Fisk med asiatiska smaker är en fin kombo. Thailändska köket har många fördelar, inte minst att maten är god, den går mycket snabbt och lätt att tillaga också
4 4 port ris 1 morot 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 lagerblad 1 dl vitt matlagningsvin 1 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl mjölk 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 gul paprika 1 röd paprika 1 msk olja 1/2 tsk paprikapulver 65 g bladspenat Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken. Kupongen är laddad Minutfilé 10. - Rabatt Kronfågel Ca 600 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Imat 2. - Rabatt Oatly 250 ml Mer info Ladda kupong
Denna rätt är även mycket snabb och lättlagat så det är ett extra plus. Om du inte vill ha färdiggrillad kyckling så går det bra att byta ut den mot kycklingfilé
Chicken àlaKing. Om rättens ursprung tvistar foodies än idag, men det mest troliga är att det var William King – kock på Bellevue Hotel i Philadelphia – som vi har att tacka för denna enkla men ack så goda anrättning
Klassisk Kycklinggryta. Jag lagade den ofta på lunchrestauranger i mitt tidigare arbetsliv. Grytan görs ofta på kokt eller grillad kyckling, men idag blir det med ugnsstekta kycklinglår istället
En maträtt som vi har saknat sedan vi slutade äta kyckling är chicken á laking, denna gryta som är så enkel och snabb (tillagningen tar knappt en halvtimme) men ändå så god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.